Haarwerken

Haarwerken

Haar is een belangrijk deel van je uiterlijk. Haarverlies of kaalheid verandert je uiterlijk enorm.

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zoals door een haarziekte (alopecia), het gebruik van medicijnen, stress, chemokuur of mannelijke kaalheid. Het kan iedereen overkomen. Van jong tot oud, man of vrouw.

Haarverlies is niet niks. Het is dan goed te weten wat er mogelijk is. Bijvoorbeeld door het haar aan te vullen met een haarstuk of het dragen van een haarwerk (of wel een pruik). Onze haarwerken en haarstukken zijn er in allerlei soorten en maten.

Wij hebben confectie haarwerken (standaard haarwerken) en maatwerk.

Confectie haarwerken zijn meestal  direct leverbaar. Als het haarwerk niet op voorraad is, is het mogelijk om een haarwerk binnen 2 dagen aan te meten. Maatwerk haarwerken hebben een levertijd van 10 tot 12 weken. Haarwerken zijn in synthetisch en echt haar (europees, indian, remy en chinees haar) verkrijgbaar. 

Alle haarwerken maken wij op maat.

Elk haarwerk wordt passend gemaakt, geknipt en gestyled.

Vaak is er ook de angst dat een haarwerk kan afwaaien, maar een goed  op maat gemaakt haarwerk waait niet af. Je hoeft geen belemmering of angst te voelen in je dagelijkse bezigheden of je nu sport of zwemt.

Goed advies is zo belangrijk!

Ieder persoon is uniek en zo is ook ieder haarwerk uniek. We begeleiden je vanaf het eerste gesprek, het maken van de voor jou juiste keuze, het wassen, stylen, dragen en onderhouden van je haarwerk.

Haarwerken hebben wij in alle prijsklassen. Tevens zijn er ook meerdere soorten bevestigingstechnieken, semi-permanent of permanente bevestiging, clip systemen, lijm of ringetjes.

Voor vragen en advies kun je altijd bij ons terecht. Twijfel niet ... vragen staat vrij!

Hair Identity Haarwerken