CHEMOTHERAPIE

Het is niet niks …

Om te horen te krijgen dat je kanker hebt, en daarna door de behandelingen ook nog je haar te zullen verliezen. Waarschijnlijk de meest opvallende bijwerking van de chemotherapie. Je haar is een belangrijk deel van je uiterlijk, je haar verliezen is dus als een deel van jezelf verliezen. Een haarwerk kan dan een goede oplossing zijn.

Hairidentity bied jou een speciale service bij chemotherapie.
In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek gaan we samen kijken naar een mooie en natuurlijke oplossing die bij je past en waar jij je goed bij voelt. Het haarwerk wordt daarna kosteloos voor je gereserveerd.

Op het moment dat je haar uitvalt, is je haarwerk direct beschikbaar. Valt je haar niet uit, dan ben je ons niets verschuldigd en zijn er verder geen verplichtingen.

Haarwerk tijdens de behandeling

Twijfel je of je wel een haarwerk wilt dragen tijdens de medische behandeling?

Dan kun je ook kiezen voor petten, mutsjes, turbans of sjaals. Hairidentity bied je een ruime collectie. Hierbij geven wij je graag draagadvies. Wij werken op afspraak om er zo zeker van te zijn dat wij alle aandacht en tijd voor je hebben. Ben je niet in staat om ons te bezoeken, dan komen wij graag bij je aan huis of op het ziekenhuis.