Workshop ‘persoonlijke make-up’

Hairidentity wil méér voor je kunnen betekenen dan alleen de service voor haarwerken. Extra aandacht voor hoe jij jezelf ziet en voelt is voor ons erg belangrijk.

We gaan dus verder dan alleen aandacht voor je haar. Als klant van Hairidentity bieden we je een ‘persoonlijke make-up’ workshop aan. Een moment voor jezelf in kleine groepjes.

Zowel bij een chemokuur als alopecia kun je naast haarproblemen nog meer veranderingen in je uiterlijk ervaren. Je huid kan gevoeliger of fletser worden en wimpers en wenkbrauwen kunnen dunner worden of geheel uitvallen. Dit kan je onzeker maken.

Make-up kan hierbij veel voor je doen. Met een paar eenvoudige tips kun je een vermoeid en kleurloos uiterlijk weer laten stralen. Dit kan je zelfvertrouwen en zelfbeeld weer versterken.

Wanneer je er goed uitziet, voel je je ook beter!

Er is veel met make-up te bereiken. En daarbij willen we je graag helpen. Marianne en Sylvia gaan samen met jou aan de slag. Sylvia heeft ruime ervaring op het gebied van uiterlijke verzorging en make-up. En Marianne heeft jarenlange ervaring als haarwerkspecialiste en is eigenaresse van Hairidentity. Met onze ervaring en vol enthousiasme staan we voor je klaar. We maken gebruik van natuurzuivere huidverzorgingsproducten en make-up van Dr. Hauschka.

Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.

Onderstaande data verzorgen we de ‘persoonlijke make-up’ workshop:

26 februari
25 maart
6 mei

Heb je belangstelling, laat het ons weten.